INSIROL nedir ?
Siyah sarımsak nedir ?
Siyak sarımsak , Kastamonu’nun Taşköprüilçesinde yetiştirdiğimiz beyaz sarımsağın özel sıcaklık ve nem koşullarında birkaç hafta fermente edilmesiyle elde edilir. Bu süreç sırasında sarımsak siyah renk alır, yumuşar ve besin profili değişikliğinde uğrar.
INSIROL nasıl kullanılır ?
INSIROL gıda ürünümüz doğrudan tüketilebileceği gibi 1 yemek kaşığı kadar ürün bir bardak su veya taze su veya taze sıkılmış meyve suyuna eklenerek de tüketilebilinir.
INSIROL uyarılar & önlemler
- Kullanmadan önce çalkalayınız.
- Kapağı açılana kadar ürünü serin kuru ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza edebilirsiniz. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.
- Ürünün kendisinde sarımsak kokusu olmasa da tüketildikten sonra birkaç saat içerisinde idrar, ter, dışkı ve saçlardan sarımsak kokulu toksin atımı gerçekleşebilir. Bu doğal Bir süreçtir.
- Uzun süre kullanımda toksin atımı nedeniyle GEÇİCİ OLARAK saç renginde açılma olabilir. Geçici olan bu durum kullanım sonlandırıldıktan yaklaşık 2 ay kadar düzelmeye başlar.
- Hamileler kullanmamalıdır.